• به

    نامحدود

    ،

    بزرگترین پایگاه تحلیلی خبری فارسی زبان

    خوش آمدید.
  • امروز: جمعه 31 فروردین 1397
  • آخرین به روز رسانی: جمعه ۳۱ فروردین ۱۳۹۷ - ۰۱:۱۶

پای موزکاراملی یه دسر جذاب و پر از خوشمزگی

  • نامحدود  
  • 21 فروردین 1397-11:08
  • 14 بازدید

دسر (فرانسوی: Dessert) که در فرهنگ‌های آشپزی کشورهای سراسر جهان (گاهی به آن پی‌غذا یا پس غذا نیز می‌گویند) که معمولاً در پایان یک وعدهٔ غذایی مصرف می‌شود- به طور معمول جزو مواد غذایی شیرین می‌باشد. واژهٔ دسر از واژه فرانسوی کهن " desservir " به معنی جمع کردن روی میز گرفته شده‌است. دسرهای مشترک غربی عبارت ان از: " کیک، کلوچه، میوه، ژله، بستنی، فالوده، پودینگ، ماست، بیسکویت، شیرینی، پای‌ها و آبنبات‌ها " تنوع دسرها را می‌توان در سراسر جهان یافت. از جمله روسیه که در هنگام صبحانه از دسرهای بسیار متنوعی استفاده می‌کنند.

مطالب مرتبط

دیدگاه خودتان را ارسال کنید

انصراف از پاسخ دادن